Medlemskap

«Vi vil ikke ha sånne som deg boende her»

27. mai 2020
AVVIST: Michelle Muren (31) fikk en lite hyggelig beskjed over telefon da hun var på boligjakt. Foto: Privat

TV2.no 27. mai 2020: "Vi vil ikke ha sånne som deg boende her" av Silje Lunde Krosby.

Michelle Muren (31) forteller at hun nærmest ga opp jakten på bolig etter en telefon hun fikk etter en visning.

«Hei, beklager men vi valgte å gi leiligheten til noen andre, det var sterke kandidater skjønner du. Du forstår vel at det ikke var så smart av deg å være med i Dagbladet...Vi vil ikke ha sånne som deg boende her...så lykke til videre i livet»

Beskjeden fikk Michelle Muren (31) over en telefonsamtale i mars. Dagbladet-artikkelenvedkommende sikter til, er fra september i fjor.

Da fortalte Muren, som blant annet jobber som brukerrepresentant i Foreningen for Human Narkotikapolitikk (FHN), om sin historie som rusavhengig og hvordan hun støttet et nytt forslag for å reformere rusomsorgen.

Tirsdag kveld publiserte Petter Uteligger en post på sin Facebook-side. Der skriver han om telefonen som Muren fikk av eieren av en leilighet etter å ha vært på visning.

Se hele Facebook-posten lenger ned i saken.

– Trodde det gikk bra

Selv trodde 31-åringen at visningen hadde gått fint.

– Jeg dro derfra og tenkte at «dette gikk vel egentlig ganske bra», forteller 31-åringen til TV 2.

Muren har vært rusavhengig siden 2003, og har vært i media flere ganger i forbindelse saker som dreier seg om ruspolitikk. Dette kom ikke opp på visningen.

– Hadde han spurt hadde jeg forklart. Jeg er en veldig åpen person og hadde ikke hatt noe problem med å si det. Men jeg ser ikke veldig preget ut av mitt tunge rusliv, og det er ikke noe jeg vil skrike ut så lenge jeg ikke må si det, sier hun, og legger til:

Les artikkelen på TV2.no her.

Tilbake til nyheter
crossmenu