Medlemskap

Verdens narkotikadag markering i Bergen

25. juni 2018

Alle fortjener et godt liv, alle burde ha rett til behandling, men i Norge har en bare rett til vurdering om behandling.

I fjor deltok tusenvis av mennesker i 205 byer i 93 land for å kreve bedre narkotikapolitikk forankret i folkehelse og menneskerettighetene.

Vi er på god vei til å slå fjorårets rekord, så bli med å vis din støtte på FNs internasjonale dag mot rusmisbruk og narkotikasmugling.

For ditt bidrag vil ikke bare være med på å sette en ny rekord, men det vil også være med på å gi et håp for de familiene som lider grunnet rusavhengighet.

Hvordan du kan bidra:

  • På Facebook kan du bruke profilrammen til Support Don't Punish og du kan skifte ditt forside bilde med ett av dem vi har lagt ut på siden til arrangementet vårt.
  • Ta ett eller flere bilder hvor du har med Support Don't Punish logo/motiv som du finner nederst og du finner det under vårt arrangement Verdens narkotikadag Bergen.
  • Gå med oss i Bergen sentrum eller finn oss for å ta ett bilde med oss eller for å låne en poster/plakat slik at du får tatt ett bilde. En perfekt anledning for å samle vennegjengen for å støtte en god sak. For mer opplysninger besøk og meld deg på arrangementet Verdens narkotikadag i Bergen tirsdag 26. juni 2018.

Husk at uansett hvor du befinner deg så kan du bidra ved å tagge bildene med: #supportdontpunish og #fhn_ngo

Vi i Foreningen for human narkotikapolitikk Hordaland og proLARNETT håper du tar deg tid til å støtte denne internasjonale markeringen, og besøk gjerne Support Don't Punish nettsiden for mer informasjon eller for å se de tusenvis av bildene som allerede er blitt publisert.

PS: 26. Juni er en årlig markering, men du kan også vise din støtte alle andre dager året rundt 24/7.

Foreningen for human narkotikapolitikk i samarbeid med proLARNETT vil avholde en markering på Verdens narkotika dag (26 juni) i Oslo ved Stortinget.

Tilbake til nyheter
crossmenu