Medlemskap

Verdens narkotikadag 26. juni

18. juni 2018

Brukerorganisasjonene proLAR-Nett og Foreningen for human narkotikapolitikk inviterer til markering av Verdens narkotikadag tirsdag 26. Juni kl. 12.00 - Kl.14.00 på Eidsvolls plass utenfor Stortinget.

Alle stortingsrepresentanter er invitert til å komme ut på plassen (utenfor Stortinget) og støtte den globale ”Support. Don´t punish” – kampanjen ved å la seg avbilde med "Support Dont`t punish"-plakat.

26. juni er FNs internasjonale dag mot rusmisbruk og narkotikasmugling. Denne dagen blir av flere lands myndigheter brukt til å feire ”krigen mot narkotika”. I noen tilfeller med offentlige henrettelser av narkotikalovbrytere.

USAs president Trump har det siste året tatt til orde for henrettelser av narkotikaforbrytere og samtidig hyller han Filippinenes president Duterte, som er ansvarlig for utenomrettslige henrettelser av narkotikaforbrytere.

Support. Don´t punish er et globalt initiativ ledet av International Drug Policy Consortium (IDPC) International HIV/AIDS Alliance, Harm Reduction International og International Network of People who Use Drugs (INPUD). Alle er velkomne til markeringen. Ruspolitiske aktivister og organisasjoner er velkomne til samling i Foreningen for human narkotikapolitikks lokaler i Oslo kvelden før. Samlingen finner sted mandag 25. Juni kl. 18.00. – kl.20.00. For planlegging av markeringen kommende dag.

Nothing about us without us!

For mer informasjon, kontakt:

Arild Knutsen, Foreningen for human narkotikapolitikk

Og

Ronny Bjørnestad, proLAR-Nett

Link til Facebook-arrangementsiden: Verdens narkotikadag 2018

Tilbake til nyheter
crossmenu