Dagsavisen: Halvhjertet skadereduksjon ved kommunale tiltaksapparat

30. desember fortalte NRK Dagsrevyen at opp mot 15.000 kan være smittet av hepatitt C. De fleste av disse er injiserende stoffbrukere. Behandlingstilbud eksisterer i få kommuner og ofte på forsøksnivå. Langt verre er det med forebyggingen.

2 kommentarer om “Dagsavisen: Halvhjertet skadereduksjon ved kommunale tiltaksapparat

  • Jeg har hatt hepatitt c siden jeg fikk det påvist på Hamar fengsel i 1994…mens det var OL på Lillehammer fikk jeg det påvist…. Er på årlig sjekk På A-hus og etter at de har sjekka den levra såpass mye, nå som jeg har hatt dette i ca 25 år, å får beskjed om at jeg ikke er syk nok til å få hjelp til å bli kvitt det… Har jo spurt bla om hvor smittsom er JEG. Hater å utsette andre for dette gjennom sex. Da svarer overlegen at ‘sjansen for at jeg skal smitte ei dame med det anså han som Veldig liten’ …. Det kunne kanskje noen syntes var greit, men jeg synes ikke at det er greit. Samme hvor liten muligheten er,så er den jo alltid der, til jeg kan få disse meds. så bør de billigere medisiner de har snakket om de 3 4 siste årene ha kommet…kjenner jeg begynner å bli provosert men what to do? Send gjerne tips om mulig andre steder å få med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *