Medlemskap

Da Camilla trengte en hjertesak kom Marino med en god idé

17. april 2021

iHarstad.no 17. april 2021:
Da Camilla trengte en hjertesak kom Marino med en god idé: – Vi er en liten bedrift, men vi kan gjøre litt, skrevet av Marte Fredly-Steen.

– Jeg håper jo at harstadværingene vil kjøpe de. Kanskje de trenger en ny jobbkopp eller trenger å lese noen kloke ord, sier Camilla Johansen som skal begynne å selge =Kaffe sine sitatkrus.

Hvert år pleier Camilla Johansen å ha en hjertesak der Bakerinnen for eksempel kan selge produkter til inntekt for en god sak.

– De to siste årene har det vært barnekreftsaken, og nå hadde jeg ikke noe. Man glemmer jo nesten av at livet passerer oppi den her koronaen, så da tenkte jeg vi kanskje kunne gjøre det. Så møttes Marino og jeg. Og jeg synes det er en veldig viktig ting å huske på at man kan selge disse koppene, og så kan det gi midler til drift av mennesker som det betyr enormt mye for å ha en plass å komme til, sier Camilla.

Ideen Marino Jonassen i Forening for human narkotikapolitikk kom med var at Bakerinnen kunne selge kaffekoppene til =Kaffe, som har sitater fra mennesker som har vært med på Petter uteligger blant annet. 

– =Kaffe er en annen variant av =Oslo – et lavterskeltilbud for rusavhengige i Oslo. Jeg jobbet mye i =Oslo med å selge blader. Og så har jeg tenkt mye på =Kaffe, for de gjør en så utrolig bra jobb og gir folk sjanser. Selv om man har de utfordringene man har med tanke på rus kan man fortsatt jobbe, forteller Marino.

Les hele artikkelen her.

Tilbake til nyheter
crossmenu